Gårdagen ♥
3 bilder från gårdagen.
Nu ska jag berätta lite om gårdagen. Det började med att vi åkte till Linköping och halvvägs började det att regna och på radion varnade dom om massor med regn. Så när vi kom fram så regnade det , men det var bara att ta sig ut och leta efter rixfm festivalen. Det var ju inte diräkt det lättaste , vi sprang runt överrallt och frågade lite folk men dom visste inte häller. Men tillslut så hittade vi och då gick vi diräkt till lilla seenen och väntade på Ulrik !
Vi köpte hans singel och ställde oss och väntade. Tillslut kom han ut på seenen och snygg var han som vanligt ;) När han hade sjungt boys dont cry så började signeringen. Vi stod nästan längst fram i kön (bara 3 framför oss) så vi kom upp väldigt fort. Han var så snäll och jag gav ett armband till honom som jag hade gjort och han blev glad ! Sen när vi hade gått ner så började jag gråta , men man blev ju så lycklig :')
Sen så stod vi och tog massor med kort på honom som ni fick se i inlägget under !
Sen efter det så gick vi och åt (bla bla bla). Efter det gick vi tillbaka till lilla seenen och kollade på när Danny uppträde och signerade och tog lite kort (bilder kommer sen). Sen så gick vi till den stora seenen där och väntade på att uppträdandena där skulle börja. Vi fick platser längst fram !
När det skulle börja så fick vi inte ha paraply och det var INTE alls kul för det regnade så sjuuukt mycket och vi blev helt genomblöta. Men vi stod där ändå och Ulrik var sååå snygg när han kom ut med sin gittarr och sjöng :)
Han sjöng boys dont cry , born this way och sticks and stones ! Under den sista låten så kollade han på oss ändel , vi typ dog ;) Men efter att han hade uppträtt så gick vi för vi frös ihjäl och orkade inte kolla på dom andra artisterna.
Och sen ja , då åkte vi hem ! Köpte chips och coola på hemvägen (Y) hahahha !
Men dagen var iallafall UNDERBAR trots regnet :D ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0