Inte många dagar kvar nu.


Hey. Jag känner att uppdateringen här inte är så väldans bra.
Dom senaste dagarna har gått ut på att kämpa sig igenom dom sista dagarna i skolan. Inte många dagar kvar till sommarlovet nu. Det känns både bra och dåligt. Jag längtar som tusan till sommaren då jag ska göra massor med roliga saker. Men det som är tråkigt är att jag aldrig mera kommer gå med den klassen jag har nu. Jag slutar ju 9an och ska börja gymnasiet till hösten. Jag kommer säkert börja gråta på skolavslutningen också. haha.

GRATTIS LOREEN


ETT STORT GRATTIS TILL LOREEN! SÅ JÄVLA BÄST! NU ÄR MAN EN STOLT SVENSK :'D

Ulrik sjunger Euphoria.


Han sjunger den riktigt bra!
(HEJA LOREEN IKVÄLL OCKSÅ)

Ed Sheeran - Wonderwall Acoustic - Oasis Cover.


Han är så jävla bra.

Klassresan.

För några timmar sen kom jag hem från klassresan. Vi har gjort allt möjligt som t.ex. varit på Boda Borg, paddlat kanot, spelat kort, vissa har badat, spelat kubb, lekt mörker kurragömma och tjockat i oss massa godis och chips och mycket mer.
Det har varit en rolig vecka och att veta att det är en helt vanlig skolvecka nästa vecka gör mig deprimerad. haha.

Åker på klassresa.


Hey! Nu är det såhär att jag åker på klassresa imorgon så jag kommer inte vara aktiv på bloggen förens på fredag när vi kommer hem igen. Men då kommer det många bilder från resan.
Så nu vet ni varför bloggen kommer stå stilla ett tag!

Kläder till skolavslutningen.


Nu har jag varit i Eskilstuna och äntligen hittat en klänning och ett par skor till avslutningen.
Klänningen får ni inte se riktigt än men skorna har ni på bilden. Dom är finare i verkligeheten än på bilden.
Jag var lite osäker på klänningen när jag prövade den men eftersom jag inte hittade någon annan så fick den duga men det blir nog bra ändå!

Långhelg.
Nu är det ju långhelg för alla så igår och idag har jag varit ledig. Igår var jag med Hanna och Isa och chillade runt i våran lilla by. Det är alltid trevligt!
Idag har jag inte gjort något speciellt, mest bara spelat lite gitarr och fixat lite i mitt rum.
Nästa vecka åker jag på klassresa på tisdag. Det kommer bli superkul!

You Light Up My World Like Nobody Else.
Leonard.Han har skrivit den här låten själv, riktigt bra! Sitter och lyssnar på den om och om igen.

Niall. ♥


Coloured tights.

(snodde bilden från Hannas Instagram)

Idag har jag gått runt i mina nya taits. Dom kommer användas flitigt känner jag.
Sista nationella gjordes idag, riktigt skönt att det är över. En månad kvar tills det är sommarlov, härligt! Men jag har lite smått panik för att jag inte vet hur jag ska ha råd med allt jag ska göra i Juni. Jag ska på två Rix Fm Festivaler, köpa klänning och skor till avslutningen, åka till Rom och åka till London. Jag får väll ha loppis utanför mitt hus, hahah. Nej men jag hoppas verkligen det löser sig!


Ny video med Utmanarna!


New.Igentligen skulle jag ha köpt en avslutnings klänning men jag hittade ingen så det blev andra kläder istället som ni ser här uppe. heheh.

Small Bump.


1D. Sverige. Kaos.

Jag sitter här med tårarna i ögonen. One Direction är här i Sverige för kanske 5 gången och ännu en gång kan jag inte se dom. Just nu är dom här för att jobba med sitt andra album och inte för att träffa fans. Men man kan ju ändå kanske få en skymt av dom. Det jag är mest ledsen för är att jag ångrar mig så jävla mycket att jag inte åkte till Stockholm dom där dagarna när killarna var i Stockholm för första gången och spelade in sitt första album. Då var det kanske max 50 personer som stod utanför deras hotell och killarna kunnde gå ut lungt och prata och ta kort med fansen. Nu är det massa kaos och ca 1000 personer som står utanför och skriker. Om man kunnde spola tillbaka tiden så skulle jag spola tillbaka till förra sommaren och åka till Stockholm och träffa killarna. Men nu kan jag ju inte det. Jag är så sjukt arg på mig själv att jag inte kämpade hårdare för att åka dit då. Gud jag vill bara gräva ner mig. Jag vill så sjukt jävla gärna träffa killarna. Jag kommer nog aldrig få göra det eftersom dom är så kända nu. Det närmsta jag kanske kommer komma är nog i ett publik hav på en konsert. Men då skulle dom inte se mig. Jag vill träffa dom nu nu nu. Om killarna är kvar i Stockholm nästa vecka på torsdag så ska jag åka dit maybe. Men jag kommer ju inte kunna träffa dom som fansen gjorde förra sommaren. Det kommer aldrig bli som då. Jag blir alltid jätteavundsjuk på dom som fick träffa killarna då. Dom fick verkligen träffa dom och ta massvis med bilder och prata med dom länge. Det kommer aldrig någonsin bli som då. Jag är såklart jätteglad för att dom har blivit så kännda som dom är. För det här är deras dröm. Men jag vill så gärna träffa dom. Lungt. Utan allt kaos. Men tyvär kommer det aldrig bli så.


Arg men ändå glad.


Jag är arg på NRJ för att deras "NRJ Summer Party" är i London och då kommer inte Justin hit till Sverige + att man måste vara 18 och man måste tävla om biljetter dit.
Men jag är ändå glad för att jag kommer få se massa andra artister i sommar ändå.
Men jag hade ju väldigt väldigt gärna sätt Justin.

söndag


Hej. Just nu sitter jag och lyssnar på Ed Sheerans gammla låtar från typ 2006.
Jag har bara tagit det lung idag, suttit ute i solen och hoppats på få lite färg men nej blev bara lite lite röd och inget mer..
Som ni ser så har jag en ny header, den förra var så vintrig och nu är det typ sommar så då ville ja ha en ny. Men den jag har nu är bara tillfällig tills jag tar en finare.

ThisThis is the start of something beautiful
This is the start of something new
You are the one that will make me lose it all
You are the start of something new

And I’ll throw it all away
And watch you fall into my arms again
And I’ll throw it all away
And watch you fall, now

You are the earth that I will stand upon
You are the words that I will sing

And I’ve thrown it all away
And watched you fall into his arms again
And I’ve thrown it all away
And watched you fall, now

And take me back, take me home
Watch me fall down to earth
Take me back

For this is the start of something beautiful
You are the start of something newFire and fireworks.
bilder från valborg

BOYFRIEND.


Glad idag!


Solen skiner idag också. Men idag var det skola och det är inte lika kul.. Nationella i Matte tillochmed. Det sög.
Men en sak som jag har varit glad för hela dagen är att Ed Sheeran kommer till RixFM Festivalen i sommar!
WOHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!! Bästa sommaren kommer det bli ♥

1 Maj
Så sjukt härlig dag. Sommarväder på hög nivå!
Idag vaknade jag upp i ett varmt rum med Jenny,Isa och Hanna. Senare på dagen chillade jag med Jenny ute i det sköna sommarvädret. Nu vill jag verkligen ha sommarlov!

RSS 2.0